Kako mogu naručiti?

Možete naručiti putem stranice, telefon/whatsapp/sms na broj 098514450.  Možete platiti pouzećem kad stigne flanci do vašeg praga. Minimalna narudžba je 12 komada koje se pakiraju u posebnoj ambalaži.

Koliko komada mogu naručiti?

Proizvodi se obično isporučuju u posebnoj ambalaži za sadnice i  kako bi dostava sadnica bila sigurna i vlažna. pakirani su u 12 komada, ako vam ne treba 12 komada jedne vrste, možete miješati po 6 komada od dvije vrste.

Koliko je najmanja narudžba?

Minimalna narudžba je 12 komada, jer slanje manje narudžbe nema koristi zbog cijene dostave, svoju narudžbu možete podijeliti s prijateljima ili susjedima ako su vam potrebni manji iznosi.

Kako se isporučuju flanci?

Proizvodi se obično isporučuju u posebnoj ambalaži za sadnice kako bi dostava sadnica bila sigurna i vlažna. Dostava je normalno dan nakon narudžbe preko dostavne tvrtke. Cijena dostave je 39kn za cijelu Hrvatsku

Koje su dimenzije flanci?

Flanci su obično posađeno u kontejnerima od 60 rupe i primjer rupe je 5 cm koja je dobra veličina za dobar početak i rast.

Kako mogu platiti?

Plaćanje pouzećem

Mogu li platiti gotovinom prilikom isporuke?

Da, možete

Mogu li naručiti preko telefona?

Da, zovite na broj 098514450 ili ili ako želite možete poslati poruku na sms ili whatsapp na isti broj. Važno je poslati točnu narudžbu s punim imenom i adresom

Koliko dugo mogu flanci stati prije sadnje?

Mogu stajati s vlažnim papirom oko korijenja do tjedan dana prije sadnje, ali preporučujemo da sadite što prije.

Što ako želim kupiti veće količine?

Za veće iznose potrebno je kontaktirati nas na e-mail info@flanci.hr ili 098514450 i izvršiti rezervaciju i platiti polog. Ako nemate rezervaciju, naravno možete nazvati da vidite što imamo na zalihu. Za OPG i tvrke šaljemo ponude i plaćanje putem banke.

Mogu li sam preuzeti sadnice?

Za prikup potrebno je kontaktirati nas na e-mail info@flanci.hr ili 098514450 za dogovor.